torsdag 29 maj 2008

Rättsväsendet i Sverige



Det de allra flesta svenskar idag håller med om att Sveriges rättsväsendepolitik har halkat ur totalt. När brutala mördare endast får sex år i fängelse kan man ju undra varför det är på detta viset. Varför har Sverige så lindriga straff (oj, fel, det heter visst vård nu för tiden)?
En anledning kan ju vara att ingen märker av om staten drar ner på rättsväsendet. Kanske man borde tänka mer på vad som verkligen är bra för folket och mindre på vad som inte syns i den offentliga debatten. Eventuellt kanske man skulle lyfta fram vad en politik som ger mer resurser till rättsväsendet ger för positiva effekter och visa dagens riksdagspolitikers svek mot det svenska folkets trygghet.
Precis som Jimmie Åkesson har sagt, så tror jag att många av dem som lade sin röst på alliansen i förra valet fatiskt väntade sig ett bättre rättssystem med hårdare straff och nolltolerans mot brottsligheten. Ska de svenska fängelserna verkligen vara lyxhotell? Ska våldtäcktsmän och mördare få sitta av sitt straff så som tonåringar väntar av tiden i högskolan och gymnasiet?
Tror inte det.

måndag 26 maj 2008

Studieskulder och CSN

Det här har ingenting med Sverigedemokraterna att göra utan är endast mina egna tankar. Som student lever jag ett typiskt studentliv. Jag bor i Norrköping och pluggar på Linköpings Universitet campus Norrköping. Eftersom jag ursprungligen kommer från Stockholm har jag mina rötter där så jag åker dit ganska ofta, ett tag var det i stort sett varannan helg.

Jag får varje månad 7000-8000 kr av CSN för att klara av hyran, mat, studielitteratur mm… Jag bor förhållandevis bra, i en korridor och betalar varje månad ca 3100 kr till hyra. Samtidigt som jag lever bra och går ut en del ser jag i tidningarna rubriker som ”Sveriges studenter är fattiga” eller ”studenter har inte råd med tandvård.” Enligt mig är detta skitsnack. Vi studenter har det egentligen mycket bra. Om vi skulle skippa ölen om helgerna, äta hemma eller ta med mat, och kanske försöka sluta röka/snusa skulle pengarna finnas i överflöd. Sveriges studenter har det jätte bra, de och även jag är bara bortskämda.

Därför anser jag personligen (OBS) att studiebidraget borde sänkas för Sveriges högskole- och universitetsstudenter och lånet höjas. Eftersom lånet höjs bör dagens system med två nivåer på lån också ersättas med tre eller fyra nivåer.

Studiebidraget skall inte gå till öl, dyra resor, tobak och restaurangmat! Det borde enbart gå till det studenterna absolut behöver för att leva ett hälsosamt liv och klara av studierna! Nyligen såg jag dessutom en artikel i Dagens Nyheter där 29,000 studenter inte betalat tillbaka sina studieskulder (http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=3130&a=773476). Pengarna kommer från Sveriges skattebetalare och är det inte då bättre att de går till något annat i samhället, t.ex. billigare kollektivtrafik?

onsdag 21 maj 2008

Stoppa odemokraterna!


Tyvärr är det idag så att demokratiska rörelser inte kan representera folket så som de ska. Det finns en hel del odemokratiska organisationer och personer runt om i Sverige. Det gäller att stoppa dem NU! I Sverige har vi yttrandefrihet och allmäna val. Detta betyder att alla, oavsett åsikt bör ha chansen att komma till tals och representeras i folkliga val. Jag hittade för ett tag sedan en intressant video på youtube som jag nu tänker hänvisa till (Tryck på filmen uppe till höger så kommer du till youtube och filmen).
Jag vill också upplysa om att det inte bara är de uttalade odemokratiska rörelserna som RF och AFA som går runt demokratin. Även Ung Vänster och SSU har gjort detta främst genom att sabbotera under tal av bl.a. Sverigedemokratiska företrädare med hjälp av paraplyer, visselpipor och liknande. Socialdemokratiska politiker har dessutom blivit tagna när de stulit valsedlar från vallokalerna under valet 2006. Dessutom har samtliga svenska riksdagspartier inte velat ta en offentlig debatt med Sverigedemokraterna de senaste åren och flera av landets tidningar och lokaler har vägrat Sverigedemokraternas reklam eller hyra.

onsdag 14 maj 2008

En röst på Sverigedemokraterna gör skillnad!


Sverigedemokraterna (sd) har inte ännu nått riksdagen, men var det eller är det fortfarande onödigt att lägga sin röst på dem? Svaret är självklart nej. Målet är riksdagen och när sd väl kommer in kan partiet få ännu mer att säga till om. Skälet till att jag säger ännu mer är för att de etablerade riksdagspartierna mer och mer känner oro för Sverigedemokraterna och anpassar därmed sin politik efter Sverigedemokraterna.
Ett citat från tidningen fokus om Sverigedemokraterna och partiledaren Jimmie Åkesson: "Åkesson saknar både formell makt och nätverk av betydelse. Men inför valet 2010 har han en unik maktposition byggd på rädslan att hans parti ska nå riksdagen. De etablerade partierna följer noga hans vägval och kommer troligtvis att anpassa sig och påverkas av hans beslut. "
Folkpartiet som nu har börjat välja en mer restriktiv linje när det gäller anhörighetsinvandringen är bara ett exempel på hur sd har lyckats.

måndag 12 maj 2008

Stenkastning mot bussar, polis och brandmän

SL har nu behövt stoppa all kvälls- och nattrafik i Tensta och Rinkeby efter att stenar kastats mot bussarna i dessa områden. SL gör detta för att man inte kan garantera säkerheten för busschaufförer och resenärer.
Liknande händelser kan man se i Rosengård i Malmö där bussbolaget Arriva utsatts för samma sak. De hotade med att stoppa all trafik till Rosengård om detta inte slutade. Vad man också kan se är att polis och branmän som kämpat mot brott och bränder attackerats i området av stenkastare vid ett x antal tillfällen.

Vad är då likheten mellan Rosengård, Tensta och Rinkeby? Ja, det vet nog alla. Det är otroligt invandrartätt, och de representerar de områden i Sverige som riksdagspartierna verkar ha som förebild. Det gäller att sätta stopp för denna inhumana, dyra och helt ologiska invandrings- och integrationspolitiken nu! Sverigedemokraterna erbjuder alternativet.

lördag 10 maj 2008

Sverigedemokraterna över riksdagsspärren


Sverigedemokraterna (sd) har nu för först gången i Demoskops mätning passerat riksdagsspärren. I denna mätning fick partiet 4,2%. Detta är inte den första mätningen där sd passerat riksdagsspärren, dock är det en betydande mätning då Demoskop är mycket respekterat. Samtidigt i samma mätning får kristdemokraterna 3,8% vilket därmed betyder att de ligger under riksdagsspärren på 4%.

tisdag 6 maj 2008

Expo får statligt stöd

Tidskriften Expo som är känd som en "demokratisk tidskrift" har nu beviljats 175,000 SEK av statens kulturråd. Expo är, som de allra flesta insatta vet, allt annat en än demokratisk tidskrift och fungerar istället som ett sätt att stoppa "politiskt inkorrekta" genom kartläggning och lögnaktiga artiklar. Expo skrev bl.a. om hur en stor andel av sverigedemokraternas politiker var brottsbelastade vilket inte visade sig vara fallet. Istället har studier visat att sverigedemokraternas politiker är betydligt mindre brottsbelastade än vad riksdagspartiernas politiker är och till och med mindre brottsbelastade än vad hela det svenska folket generellt sätt är.
Expos ansvariga utgivare är den mycket kända och före detta maoisten Robert Aschberg. Förutom det senaste statliga bidraget har Expo fått miljontals kronor i bidrag från en skattefinansierad stiftelse som kallas "Artister mot nazister" samt av ett flertal politiska organisationer och fackförbund.

De svenska politikernas svek mot folket

Sveriges etablerade partier har något gemensamt. De styrs av sverigefientliga politiker som vägrar inse att det svenska folket existerar och de styr landet därefter. För att bara nämna några citat från två av partiernas ledare kan man konstatera att jag inte har missförstått eller tolkat detta fel.

"Jag förstår att många svenskar är avundsjuka på er invandrare, ni har en identitet, en kultur, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommar och sådana töntiga saker"
- Mona Sahlin, socialdemokraternas partiledare

"Ursvenskt är bara barbaritet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån"
- Fredrik Reinfeldt, moderaternas partiledare och Sveriges statsminister

Hur ska detta sluta? Lagarna i Sverige är även dem skapade så att svenskar i vissa fall inte kan få skydd. Svenskar räknas inte i lagen som en folkgrupp vilket gör att det är lagligt att diskriminera svenskar. Det heter alltså att det inte förekommer någon rasism eller kränkning mot svenskar. Undrar då varför majoriteten av alla brottsoffren är svenskar och majoriteten av alla kriminella har invandrarbakgrund. Rasism emot svenskar är något vi alla vet existerar. Svenskfientligheten idag är enorm, men trots detta fortsätter riksdagspartierna med sin politik som endast kommer göra att det blir ännu värre.
Det är dags att sätta stopp för detta! Hjälp Sverigedemokraterna att komma in i riksdagen 2010!

söndag 4 maj 2008

Sverigedemokraternas Riksårsmöte 2008


Efter en mycket trevlig helg kan jag nu konstatera att det har skett stora förändringar inom Sveriges mest lämpade parti för riksdagen. Sverigedemokraterna har genomgått sitt första årsmöte utan att vänsterextremister har saboterat och jag fick en helg full med många trevliga och hårt arbetande partivänner. Poliser från fem olika län i Sverige kom till Karlstad för att göra demokratin säker och låta oss ha vårt årsmöte.

Efter samtal med bland annat den förre partiledaren Mikael Jansson från Göteborg har jag nu fått en härlig bild av hur partiets alla medlemmar nu satsar allt för att nå vårt mål att få mandat i Europa parlamentsvalet 2009, Kyrkovalet 2009 samt Riksdags-, kommun- och landstingsvalet 2010.

Tack alla partivänner för en mycket trevlig helg!