lördag 21 februari 2009

Median är på oss!!

Inför årsmötet vi i Sd Norrköping skulle ha, blev vi uppringda och intervjuade av reportrar från lokala nyheter i Norrköping. Nt, 24nt (tidningens TV-nyheter), samt folkbladet var alla måna om att prata med oss.

Nt och 24nt träffade mig en onsdageftermiddag på Waynes Coffe i centrala Norrköping för att diskutera årsmötet vi skulle ha på lördagen. På grund av dem och folkbladet hade vår tänkta lokalvärd för årsmötet sagt att dom inte ville hyra till oss trots att vi långt tidigare hade fått lov att hyra lokalen. Detta var självklart mycket intressant för medierna och på så sett skapade dom sig lite egna rubriker. Denna intrevju blev sedan en mycket stor artikel, som även om den var vinklad, har skapat en hel del uppmärksamhet.

Efter att en hel del artiklar om vår komunförening hade publicerats, kunde man lätt se något positivt. Det skapade mycket debatt och folk verkade verkligen börja bli intresserade av vad som hände med Sd i Norrköping. Det är nu vi får belöningen! Det är nu folk börjar intressera sig.

För att avsluta ville jag bara tillägga att trots artiklarnas orättvisa vinklingar, så var det mycket trevliga reportrar, och det var givetvis gott att få dagens lunch betald!

Länkar till artiklarna (de första två med text plus videoklipp):
1 2 3 4 5 6

Inga kommentarer: