torsdag 24 april 2008

Svenska politiker erbjuder omvärlden vård i utbyte mot Malmöbornas slit

Kvinnofientlighet är inte det ända Malmös politiker verkar vilja stödja ekonomiskt. Under senare tid har politiker velat erbjuda hela världen gratis sjukvård. De kallar det själva ”fri sjukvård för illegala flyktingar”.
Vad det detta dock handlar om är att ge alla som vistas i Malmö chansen att få gratis sjukvård bara de finns på plats. Vare sig man är en svensk skattebetalare eller om man är en grek utan svenskt medborgarskap ska Malmös invånare slita för att dessa ska få vård. Även om det handlar om många s.k. ”illegala flyktingar” är det helt fel. Dessa ”flyktingar” är människor som inte alls fått flyktingstatus trots de extremt liberala asyllagarna i Europa och framförallt i Sverige. De är alltså utan tvekan illegala invandrare som inte borde vistas i Sverige och är därmed kriminella. De vistas inte i Sverige pga. förföljelse, hot eller krig, snarare för att de vill ha ett bekvämare liv.

Vad ett sådant beslut handlar om är inte bara ett generöst sätt att ge världens alla människor fri sjukvård utan det ger också konsekvenser för svenska skattebetalare i form av bland annat långa vårdköer och potentiella skattehöjningar. Detta är något som ett parti i Sverige strider hårt mot, inte konstigt är det de ända parti värt att idag lägga sin röst på. Nämligen Sverigedemokraterna. Stöd gärna Sverigedemokraterna ekonomiskt eller angagera dig aktivt för ett rättvisare och bättre samhälle.

Inga kommentarer: