tisdag 29 april 2008

Nyamko Sabuni vill ge invandrare som klarat SFI 12,000 kr


Nyamko Sabuni (fp), Sveriges Integrationsminister, som själv är invandrare från Burundi i Afrika vill nu ge alla invandrare som klarat SFI (svenska för invandrare) med godkänt betyg 12,000 skattefria kronor. Jag som personligen tyckte att Nyamko gjorde ett ganska bra jobb som integrationsminister har nu utan tvekan blivit besviken.
Hon är bland annat för ett förbud mot religösa friskolor samt att invandrare måste klara av svenska språket för att bli svenska medborgare. Hon vill dessutom göra reglerna tuffare när det gäller anhörighetsinvandring så att invandrarnas anhöriga endast kan komma till Sverige om dom eller deras släktingar i Sverige kan försörja dem. Dessa ideér tycker jag givetvis är riktigt bra, men med hennes senaste förslag blir jag djupt besviken.
Om förslaget om att ge vissa invandrare 12,000 kronor skattefritt skulle gå igenom skulle det innebära att tusentals invandrare får pengar bara för att ha gjort deras plikt som invandrare. Det diskriminerar utan tvekan den svenska delen av befolkningen kraftigt och ger dessutom invandrarna ännu mer pengar som de inte förtjänar. Att få godkänt i SFI är inte bara invandrarnas plikt, det är också något de borde klara för att komma in på arbetsmarknaden och över huvudtaget komma in i det svenska samhället. Detta borde vara en tillräcklig bonus och vi skattebetalare ska inte behöva högre skatter eller sämre service för att några invandrare som inte bidragit till vårt samhälle ska få ännu mer statliga bidrag.

torsdag 24 april 2008

Svenska politiker erbjuder omvärlden vård i utbyte mot Malmöbornas slit

Kvinnofientlighet är inte det ända Malmös politiker verkar vilja stödja ekonomiskt. Under senare tid har politiker velat erbjuda hela världen gratis sjukvård. De kallar det själva ”fri sjukvård för illegala flyktingar”.
Vad det detta dock handlar om är att ge alla som vistas i Malmö chansen att få gratis sjukvård bara de finns på plats. Vare sig man är en svensk skattebetalare eller om man är en grek utan svenskt medborgarskap ska Malmös invånare slita för att dessa ska få vård. Även om det handlar om många s.k. ”illegala flyktingar” är det helt fel. Dessa ”flyktingar” är människor som inte alls fått flyktingstatus trots de extremt liberala asyllagarna i Europa och framförallt i Sverige. De är alltså utan tvekan illegala invandrare som inte borde vistas i Sverige och är därmed kriminella. De vistas inte i Sverige pga. förföljelse, hot eller krig, snarare för att de vill ha ett bekvämare liv.

Vad ett sådant beslut handlar om är inte bara ett generöst sätt att ge världens alla människor fri sjukvård utan det ger också konsekvenser för svenska skattebetalare i form av bland annat långa vårdköer och potentiella skattehöjningar. Detta är något som ett parti i Sverige strider hårt mot, inte konstigt är det de ända parti värt att idag lägga sin röst på. Nämligen Sverigedemokraterna. Stöd gärna Sverigedemokraterna ekonomiskt eller angagera dig aktivt för ett rättvisare och bättre samhälle.

tisdag 22 april 2008

Malmö Stad finansierar kvinnofientlighet


Malmö kommun har nu varit med att ta fram och finansiera en heltäckande baddräkt ( även kallat ”Burkini”). Detta är inte det första steget som Malmö, eller hela Sverige för den delen, tagit för att locka muslimska väljare samtidigt som kvinnoförtrycket ökar. Kulturskillnaderna ökar vilket föder segregation, rasism, kvinnofientlighet och inte minst höga skatter för alla svenskar. Nu är det upp till er alla att stoppa denna hemska trend som knappast gör någon av oss lyckligare, snarare tvärt om!

lördag 19 april 2008

Hur den svenska invandrings- och integrationspolitiken ser ut idag

Sveriges invandrings och integrationspolitik är misslyckad, det kan de allra flesta hålla med om. Man ska som svensk och som människa kunna känna sig stolt över att ha hjälpt en medmänniska. Vad jag dock nu känner är hur massinvandringen till Sverige och den misslyckade integrationen inte är något att vara stolt över. Vi tar in betydligt fler invandrare än vad vi klarar av och lurar på så sätt dessa människor att de får komma hit och få den hjälp de behöver. Förra året kom över 90,000 invandrare till Sverige. Under 5% var skyddsbehövande. Alltså är det inte frågan om hjälp till skyddsbehövande det är frågan om längre. Idag är det snarare frågan om en politisk maskin där människor används för att de etablerade partierna ska få röster och för att det ska kännas och se ut som om Sverige är ett generöst land som hjälper människor. Är det inte något fel på systemet om det ser ut på det här sättet? Svenska skattepengar i miljardbelopp går till denna maskin i form av bidrag, socialarbeten, fängelsekostnader etc. vilket istället skulle kunna gå till förbättrad vård, skola, omsorg.

Varför tar man då in alla dessa människor? Är det verkligen humant, och är det rätt mot det svenska folket? Mitt svar, och svaret till dem som funderat på detta, är eller borde åtminstone vara nej.