tisdag 6 maj 2008

De svenska politikernas svek mot folket

Sveriges etablerade partier har något gemensamt. De styrs av sverigefientliga politiker som vägrar inse att det svenska folket existerar och de styr landet därefter. För att bara nämna några citat från två av partiernas ledare kan man konstatera att jag inte har missförstått eller tolkat detta fel.

"Jag förstår att många svenskar är avundsjuka på er invandrare, ni har en identitet, en kultur, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommar och sådana töntiga saker"
- Mona Sahlin, socialdemokraternas partiledare

"Ursvenskt är bara barbaritet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån"
- Fredrik Reinfeldt, moderaternas partiledare och Sveriges statsminister

Hur ska detta sluta? Lagarna i Sverige är även dem skapade så att svenskar i vissa fall inte kan få skydd. Svenskar räknas inte i lagen som en folkgrupp vilket gör att det är lagligt att diskriminera svenskar. Det heter alltså att det inte förekommer någon rasism eller kränkning mot svenskar. Undrar då varför majoriteten av alla brottsoffren är svenskar och majoriteten av alla kriminella har invandrarbakgrund. Rasism emot svenskar är något vi alla vet existerar. Svenskfientligheten idag är enorm, men trots detta fortsätter riksdagspartierna med sin politik som endast kommer göra att det blir ännu värre.
Det är dags att sätta stopp för detta! Hjälp Sverigedemokraterna att komma in i riksdagen 2010!

Inga kommentarer: