onsdag 14 maj 2008

En röst på Sverigedemokraterna gör skillnad!


Sverigedemokraterna (sd) har inte ännu nått riksdagen, men var det eller är det fortfarande onödigt att lägga sin röst på dem? Svaret är självklart nej. Målet är riksdagen och när sd väl kommer in kan partiet få ännu mer att säga till om. Skälet till att jag säger ännu mer är för att de etablerade riksdagspartierna mer och mer känner oro för Sverigedemokraterna och anpassar därmed sin politik efter Sverigedemokraterna.
Ett citat från tidningen fokus om Sverigedemokraterna och partiledaren Jimmie Åkesson: "Åkesson saknar både formell makt och nätverk av betydelse. Men inför valet 2010 har han en unik maktposition byggd på rädslan att hans parti ska nå riksdagen. De etablerade partierna följer noga hans vägval och kommer troligtvis att anpassa sig och påverkas av hans beslut. "
Folkpartiet som nu har börjat välja en mer restriktiv linje när det gäller anhörighetsinvandringen är bara ett exempel på hur sd har lyckats.

6 kommentarer:

Dragan Klaric sa...

Hej där Marcus och välkommen till bloggosfären. Vi behöver unga människor som har fått upp ögonen och ser med fasa på det som händer i Sverige.

Hälsningar

Dragan Klaric SD Helsingborg

Anonym sa...

Helt överens med tidigare inlägg:)

Carina & Stefan sa...

Hejsan!
Välkommen som bloggare!
Tog ett tag men nu har även vi hittat hit (tack vare Jormas blogg). Ser att du har länkat till oss och det är ju trevligt. Vill bara påminna om att bloggen inte är sd Landskronas, utan vår privata, trots bloggadressen.(carina & stefans SD blogg). Jobba på med din blogg, vi kommer att länka till dig och hoppas att det skall ge dig några extra besökare.

Carina & Stefan sa...

Nu har vi länkat till dig också!
Fy vad jag känner mig gnällig men jag stavar mitt namn med C (Carina)
Sorry om jag är petig :-(

ungnationell.wordpress.com sa...

Bra blogg du har, kan bara instämma i det du skrev. /Sanna, sdu

Fröken Sverige sa...

markus: Länka på du! Jag ska länka till din blogg med!

:D Trevligt med mer vakna bloggare!


Mvh

/FS