måndag 12 maj 2008

Stenkastning mot bussar, polis och brandmän

SL har nu behövt stoppa all kvälls- och nattrafik i Tensta och Rinkeby efter att stenar kastats mot bussarna i dessa områden. SL gör detta för att man inte kan garantera säkerheten för busschaufförer och resenärer.
Liknande händelser kan man se i Rosengård i Malmö där bussbolaget Arriva utsatts för samma sak. De hotade med att stoppa all trafik till Rosengård om detta inte slutade. Vad man också kan se är att polis och branmän som kämpat mot brott och bränder attackerats i området av stenkastare vid ett x antal tillfällen.

Vad är då likheten mellan Rosengård, Tensta och Rinkeby? Ja, det vet nog alla. Det är otroligt invandrartätt, och de representerar de områden i Sverige som riksdagspartierna verkar ha som förebild. Det gäller att sätta stopp för denna inhumana, dyra och helt ologiska invandrings- och integrationspolitiken nu! Sverigedemokraterna erbjuder alternativet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag instämmer helt och hållet. Dessa invandrare och andra lösa förortsungdomar är otroligt otacksamma. Det är sjukt att samhällsfunktioner som bussar, polis och brandmän ska behöva utsättas för detta. Det är dessutom rätt jävla korkat att dem gör så, med tanke på att just denna samhällsgrupp är oerhört överrepresenterade i kollektivtrafiken. De åker inte ofta bil, och deras stulna cyklar används sällan seriöst i transportsyfte. Jag tycker att kollektivtrafiken ska sluta gå till stockholms och Göteborgs invandrarförorter. Samt hela Rosengård borde muras in så får de se vilka djur ungdomarna verkligen är och hur det skulle se ut om inte samhället bistår dem.