tisdag 8 juli 2008

Illegala invandrare


Varför blir illegala invandrare nu för tiden daltade med samtidigt som man sätter dit människosmugglare? Människosmugglare förtjänar givetvis ett långt fängelsestraff och är enligt mig en grupp människor som borde åka dit betydligt hårdare. Samtidigt som man anser att de är hemska människor får man höra politiker som hänvisar till illegala invandrare som ”gömda flyktingar.” Det är så synd om dessa ”flyktingar” som tvingas gömma sig.

Om de nu vore flyktingar, så skulle de i Europas mest asylgenerösa land inte alls behöva gömma sig. När under 5 % av landets invandrare är flyktingar kan man undra varför det är ett sådant daltande med dem som inte anses vara flyktingar. Om det är så synd om de gömda invandrarna, gör inte då människosmugglarna rätt? Tydligen gör dem det enligt de politiskt korrekta riksdagspolitikerna.

Efter att ha läst artikel efter artikel (denna gång i Dagens Nyheter) kan man lätt skratta åt denna dubbelmoral. För en gångs skull får man väl tacka dem för att i alla fall vilja lösa ett av problemen när det gäller den okontrollerade massinvandringen.

Inga kommentarer: