söndag 6 juli 2008

Nytt miljonprojekt?Just nu råder bostadsbrist i Sveriges storstäder. Under de närmaste fem åren bör 50 000 nya bostäder byggas för att de närmare 800 000 ungdomarna födda mellan 1980-1990 ska få någonstans att bo. Det var ungefär lika många ungdomar i 19-24års åldern 1968, men skillnaden mellan då och nu är att det då hade byggts massor av bostäder.

Vad är det för bostäder som kan tänkas byggas i en sådan här kris? Ja, precis som under förra krisen finns en risk att det blir frågan om samma typ av bostäder som under förra miljonprojektet, d.v.s. en massproduktion av dåliga bostäder.

Samtidigt som det råder en kraftig bostadsbrist för man in massvis med nya invandrare som inte alls har räknats med bland de 800 000 ungdomarna jag tog upp tidigare. År 2007 kom det som sagt 99 485 nya invandrare till Sverige. Hur många det blir i framtiden vet vi inte, men om man tittar på hur den allmänna trenden har sett ut kommer det med stor sannolikhet bli en siffra som bara blir högre för varje år om inget görs snart.

Vad kommer då konsekvenserna bli av detta? Det kan nog de allra flesta räkna ut. I och med dem kommer det skapas segregation, rasism, utanförskap, kriminalitet, och inte minst kommer det födas nya invandrarghetton liknande de vi har i de gamla miljonprojektområdena som Rinkeby (Stockholm), Rosengård (Malmö) och Hageby (Norrköping).

Samtidigt som vi går mot denna trend vill flera av Sveriges politiker ta emot ytterligare tiotusentals invandrare som alla behöver en bostad. Med Mona Sahlin som möjlig statsminister efter nästa val är Sveriges rikedom och Sveriges kultur i stor fara. Hon har ju själv sagt att hon ”hatar allt genuint, typiskt svenskt.”

Stoppa detta nu! Rösta på Sverigedemokraterna i valet 2010 och försök få riksdagspolitikerna att inse vad som är på väg att hända. De har ju tydligen inte insett detta än.

Läs gärna om denna framtidsfara på di.se

2 kommentarer:

Unknown sa...

Sverigedemokraterna kan spela en konstruktiv vågmästarroll i kommande riksdag. Invandringen i STORT har jag personligen inte mycket emot, men på MARGINALEN är det inte bra! Landet är mättat, och nu är det dags att strama åt.

rÖdgrÖna rÖrans professionella människovänner kan ta och ställa oss SVENSKAR i främsta rummet! Det är ju vi som betalar SKATT, och därmed finansierar deras egen priviligierade tillvaro.

Markus Wiechel sa...

Jag håller helt med. Det är inget fel med invandring eller invandrare. Felet är den stora mängden och faktumet att vi inte har råd med detta i längden.
Sen handlar det ju också om prioriteringar. Vill man prioritera folk som kanske inte flyr från något framför svenskar som har det svårt?
Samtidigt kan man dessutom använda samma pengar i närområdet för att hjälpa betydligt fler invandrare och höja standarden i flycktingläger däromkring.