onsdag 4 juni 2008

AFAs våldsmanual


Varför gör man inte något åt dessa demokratimotståndare? Varför låter Sveriges ledande politiker dom här sabbotera och förstöra så som de gör? Jag läste i Politikerbloggen om AFAs s.k. "våldsmanual". Något jag faktiskt inte visste existerade förens nu, därför vill jag dela med mig av den.

Satsa på att slå mot ansiktet i stort, solar plexus och, om du slåss mot en kille, kuken.

Se till att ha numerär fördel, alltså vara fler än dem ni ska ge er på. Underläge är ofta avskräckande.

Få ned personen ni ska slå på marken så fort som möjligt. Det är svårt att försvara sig om man ligger, och det är lätt att sparka utan att själv ta skada om man står upp.

Fuska så mycket som möjligt. Fusk är inte dåligt om man själv gör det, då är det lysande /…/ det är bra mycket bättre att ha med sig sina tio kompisar med järnrör, maskering och bra skor än att hålla fast vid en meningslös ‘heder’ /…/ det enda som spelar roll är vem som ligger kvar när fighten är slut.

Glasflaskor funkar exempelvis väldigt bra, eftersom det är något som vem som helst kan bära omkring på. Ett meterlångt järnrör är ofta lite svårare att kamouflera.

Om ni ska göra större och mer omfattande saker kanske ni måste kasta eller bränna era kläder efteråt (exempelvis om det är blod på kläderna).

Det enda du är skyldig att uppge är namn och personnummer, inget mer./…/ Exempel finns där människor blivit gripna på bar gärning med rejäla bevis och sedan klarat sig undan åtal genom att hålla tyst i förhören.

Inga kommentarer: