måndag 2 juni 2008

Nazisterna blir starkare


Det är sorgligt, men sant, att Svenska nazistorganisationer så som SMR (Svenska Motståndsrörelsen) och NSF (Nationalsocialistisk Front) ökar i medlemsantal. Nazisterna är inte bara en fara för minoriteter i Sverige, utan även för den svenska demokratin. Demokratin i Sverige är redan nu, knappast perfekt, då många hårt arbetande demokrater inte får vara med i den offentliga debatten. Det har ju även jag, som sverigedemokrat märkt. Demokratin får verkligen inte bli svagare, vilket nazisterna försöker göra. SMR jobbar med att få medlemmar så att de kan ta över landet och avveckla demokratin med våld, samtidigt försöker NSF göra detsamma, dock med en annan strategi, nämligen med hjälp av demokratiska val.
Vad kan detta bero på? Massinvandringen och den förda invandrings- och integrationspolitiken är ju utan tvekan ett av skälen. Detta har lett till segregation, rasism och nazism. Det gäller att stoppa denna trend och låta Sverige förbli en demokratisk stat där alla får vara med och bestämma. Stoppa odemokraterna och låt inte utanförskap, segregation, rasism och nazism bli ett större problem!
Även om riksdagspartierna inte vill och kanske inte ens inser att de har skapat denna trend är det tyvärr så. Lägg därför inte din röst på dem. Engagera dig istället för det parti som vill stoppa detta, d.v.s. sverigedemokraterna.

2 kommentarer:

Jonas sa...

Du blandar korten. Bara för att NSF är mot demokrati så innebär det inte att man vill inskränka yttrandefriheten eller ägnar sig åt hot av det slag du beskriver. NSF är ett politiskt parti som arbetar för att sprida sina åsikter på samma sätt som alla andra partier.

Markus sa...

Ja visst. De jobbar som ett politiskt parti som alla andra just nu. Men om de någon gång skulle få tillräckligt med makt tror skulle yttrandefriheten verkligen inskränkas.
Sen en annan sak. NSF ser mycket organiserat ut på utsidan, och använder inget våld när de visar upp sig offentligt. Dock använder deras medlemmar våld på fritiden. Man kan nästan säga att det är deras "hobby".