tisdag 14 april 2009

Fakta om invandringen

Jag tänkte nu dela med mig av något jag hittade på forumet flashback. Tyvärr är mycket gammal fakta, men det är ändå relevant.

År 2001 beviljade Sverige 44.505 uppehållstillstånd. Av dessa hade endast 307 personer verklig flyktingstatus. 99,3% av dem som erhöll asyl var alltså inte flyktingar.
Källa: Migrationsverket

1989-1991 var 87,5% av alla dömda gruppvåldtäktsmän utländska medborgare. Statistiken förtäljer inte om de övriga 12,5% var svenskar eller om de var invandrare med svenskt medborgarskap.
Källa: Professor Hans Kletters undersökning om sexualbrott

Av de utomnordiska medborgare som begick brott i Sverige under perioden 92-97 utvisades endast 17% ur landet. Iranier, irakier, turkar och etiopier var de som utvisades mest sällan i relation till sina brott.
Källa: Kriminalvårdstyrelsens tabell 4:7

Brott med rasistiska inslag ska dömas hårdare och polisen ska prioritera sådana övergrepp. 95% av alla offer för personrån är etniska svenskar; förövarna är i nio fall av tio invandrare. Hittills har dock aldrig ett svenskt brottsoffer kunnat hävda att han/hon blivit utsatt för rasism av en invandrare.
Källa: Polisen samt SÄPO:s författningsrapport 1997

Invandrares höga brottslighet kan inte förklaras av bostadsort eller sämre sociala förhållanden.
Källa: Brottsförebyggande rådet: Invandrares och invandrares barns brottslighet, 1996

Mellan åren 1988-1997 beviljade Sverige flest uppehållstillstånd av samtliga västländer (186.880 stycken). Av samtliga asylsökande beviljades ca 69% uppehållstillstånd. I Tyskland – det näst största invandringslandet – var motsvarande siffra 8%.
Källa: UNHCR:s statistik 1988-1997

Svenska socialbidragstagande familjer tilldelas mindre än hälften så stor ekonomisk hjälp som ett invandrarhushåll. En svensk familj med ett genomsnitt på två barn får i genomsnitt 19.861 kronor per år – en invandrarfamilj med två barn tilldelas däremot 52.966 kronor.
Källa: Statens Invandrarverk: På tal om invandrare (redovisar statistik från 1994)

Om invandringen får fortgå som den gjort de senaste tio åren kommer svenskarna vara en minoritet i Sverige år 2056.
Källa: Docent Ingrid Björkman: Invandring, sammanbrott och utveckling

Den svenska invandringen koster skattebetalarna cirka 261 miljarder kronor varje år. Det motsvarar ungefär 52.000 kronor per arbetande svensk och år (inklusive pensionärerna).
Källa: Lars Jansson, Universitetslektor i företagsekonomi, Göteborg

4 kommentarer:

feminix sa...

Det här borde alla få veta!

itsweden sa...

Ja, Feminix. Jag anser att Sd borde ta ansvar i frågan och lägga detta på ett permanent ställe som kan länka till i alla diskussioner med självgoda och självutnämnda "antirasister".

Ingvar V sa...

Stort tack Markus för dina relevanta axplock om det elände som nutidens massinvandring för med sig, i fråga om både grov brottslighet och rent ekonomisk kostnad för vårt tidigare så väl fungerande samhälle!

Nu hoppas vi sverigevänner, som bryr oss om vår egen, men inte minst våra barn och barnbarns framtid, att Sverigedemokraterna får en rejäl framgång vid EU-valet den 7 juni. Det skulle öka Sd:s chans att bli vågmästare vid nästa års riksdags- och kommunval.

Riksdagsvalet 2010 och åren fram till 2014 tror jag blir väldigt avgörande för Sverige. Antingen vinner socialisterna och fortsätter med att ta in röstboskap från andra länder, eller också blir Sd vågmästare och kan stoppa eländet. De borgerliga partierna verkar sitta i knä på storföretagen, som vill ha in billig arbetskraft. Som vågmästare kan Sd se till att den sida som mest gynnar Sverige och dess framtid får regera.

Stå på er alla sverigevänner! Se till att synas och höras! Vi behövs mer än någonsin för att hindra att Sverige förstörs som en egen nation, dels på grund av massinvandringen, dels med EU:s alltmer ökande överstatlighet.

Anonym sa...

det är helt sjukt! Detta är information som måste bli tillgänglig för allmänheten!